Super Lux Tehnologies SRL

Super Lux Tehnologies SRL are ca activitate principala promovarea si distributia echipamentelor electrice si electronice in special pentru industria energetica, dar asigură si servicii specializate pentru o gama diversificată de aparatură şi utilaje profesionale de inaltă performanţă în alte domenii: electric, electronic, radio şi telecomunicaţii, aviaţie, mecanica, cercetare si chimie.

Infiinţată in anul 1991 de catre Cojocea Marian ca unic actionar, acum, dupa 20 de ani, a devenit un grup de firme cu capital privat mixt, romano-german.

Dezvoltand mai multe departamente si directii verticale de business, acestea au devenit ulterior entitati juridice individuale specializate pe furnizarea unui anumit produs sau serviciu.

De la infiintare Super Lux Technologies SRL a reusit sa realizeze numeroase parteneriate durabile de afaceri cu prestigioase companii atat din Romania cat si din Germania, Marea Britanie sau Italia. Toate aceste parteneriate de lunga durata se bazeaza pe expertiza deosebita pe care o are compania noastra in consultanta si dezvoltare de proiecte in domeniile mai sus amintite si in mod special pe orientarea diviziilor noastre spre a oferi un nivel maxim de experienta.

Printre partenerii nostri amintim : Smit Transformatoren B.V., SGB Starkstrom-Gerätebau GmbH, A. Eberle GmbH & Co. KG, Gesellschaft für Planung, Maschinen-und Mühlenbau Erhard Muhr mbH, Huberg S.a.s., RITTER Starkstromtechnik GmbH & Co. KG, OTN Systems, Power Plus Communications, Aggretech AG, InterEng, Seba Hydrometrie, Osram/ Siteco, etc.

Parteneri
Ce va oferim
  • Proiectare
  • Instalare de echipamente
  • Service – echipamente in garantie
  • Service – postgarantie
  • Training
  • Import echipamente:

Oferim clientilor nostri cele mai bune servicii si produse.

Echipamente si servicii de top pentru industria energetica.

Proiecte importante incheiate in cele bune conditii.

Galerie Foto