Solutii Tehnice

Super Lux Technologies SA asigura pentru clientii sai, aparatura de laborator si pentru masuratori in instalatii, truse de verificare panouri sinoptice digitale, contori electronici pentru energie electrica, sisteme de gestiune a energiei electrice, sisteme de avertizare-alarmare in domeniile apararii civile si hidro, sisteme de masurarea nivelului si debitului si a altor marimi, reproiectoare conectate la calculatoare si altele.

Parteneri

parteneri-a-eberleA-Eberle GmbH & Co. KG
Calitatea Energiei Electrice conform Clasa A/IEC 61000-4-30/2008 cu functie de înregistrator defecte, masura, control si functii de înregistrare în ceea ce priveste transformatoarele si bobinele Peterson, tehnologie de calibrare si simulare pentru sisteme multi-linie, depistarea predictiva a colapsului în retea.
Interfata PQI-DA-smart pentru rețelele de joasă si medie tensiune este elementul central al unui sistem cu care pot fi rezolvate toate sarcinile de măsurare în retele electrice. PQ-Box 200 este un echipament de înaltă performanță, analizor de retea si calitate a energiei robust, portabil, cu calcularea FFT pana la 20 kHz.

parteneri-muhrMUHR GmbH
Fondata in anul 1959 iar domeniile de activitate sunt: sisteme de curatare a gratarelor si a deseurilor, sisteme de transport, structuri hidraulice din otel, dispozitive de oprire, automatizarea hidrocentralelor, sisteme de prelucrare a deseurilor si a apei, sisteme de tratare, sisteme fara praf de încarcare vrac, tehnologie pentru amestecare.

parteneri-ritterRITTER Starkstromtechnik GmbH & Co. KG
Instalatii: Legătura dintre imobile, instalaţii şi companii la reţea. Automatizare: Condiţii initiale pentru organizarea şi controlul proceselor tehnice. Comutare: Tensiune reala, distribuita cu tehnologii adecvate. Componente. Tehnologia inteligentă şi brevetata de comutare, aplicata la nivel global.

 

parteneri-energotestEnergotest
Energotest desfășoară activități de cercetare și studii de dezvoltare, dispozitive de automatizări în domeniul ingineriei electrice și echipamente de comutare pentru joasă și medie tensiune, incluzand produse de automatică și ingineria energiei electrice (dispozitive automate de SZR (alimentare de rezervă), generator de excitație, echipamente pentru comutatoare (indicatoare de tensiune, relee de anclanșare, transformatoare de tensiune și de scurt-circuit la pământ).

parteneri-smit-sgbSGB-SMIT Group
Transformatoare de tensiune mari şi mijlocii, transformatoare de distributie cu ulei, transformatoare cu răşini, staţii compacte şi echipamente speciale, precum şi servicii conexe. Produce transformatoare de la 50 kVA la 1,000 MVA. Acum compania noastra se prezinta ca un grup modern care reflecta spectrul de produsul complet şi se bucură de o reputaţie la nivel mondial de calitate şi fiabilitate.

parteneri-interengInterEng Messtechnik G.m.b.H.
Dezvolta, produce si comercializeaza tehnologia de masurare destinata sa testeze în mod real localizarea precisa a defectelor si sa furnizeze diagnosticare pentru retelele de cabluri.